Selskaber

Afhold dit næste arrangement hos Den Gode Vikings Bistro

Selskaber på Orø

Private selskaber

Barnedåb, bryllup, bisættelse og fødselsdag. Listen kunne være lang. Den Gode Vikings Bistro holder selskaber ud fra dine behov og ønsker. Vi anretter og sammensætter en menu, der passer til dit seleskab. Vi kan eksempelvis tilbyde at sammensætte lette anretninger som f.eks. sandwich eller smørrebrød ved bisættelser.

Vores helt store styrke ligger i at være meget fleksible, hvor vi tilpasser det enkelte arrangement ud fra ønsker og budget. Vores filosofi er også, “At god mad behøver ikke at være dyrt”. Du kan være sikker på, at vi er klar til at komme med forskellige løsningsforslag, som passer til dine behov. Vi kan også arrangere bustransport. 

Uanset hvilket arrangement der er tale om, tilbyder vi at pynte op. Her har du selvfølgelig også mulighed for at få indflydelse på pynt og bordopstilling eksempelvis. Vi har erfarne folk, som tilbyder at hjælpe til i en afslappet og hyggelig atmosfære. Lad dig inspirere af vores forslag og få herefter en snak. I fællesskab finder vi en løsning.

Se priser og indhold her.

Busselskaber

Den Gode Vikings Bistro har ofte haft besøg af flere busselskaber med op til 50-55 personer. Vi oplever, at vores gæster har nydt turen og omgivelserne. Det har gjort, at vi har besluttet at tilbyde nogle pakkeløsninger til b.la. foreninger, klubber og andre grupper. Har du behov for en pakkeløsning, kan du derfor altid henvende dig,

Tjek vores oversigt for priser og forslag til heldagsarrangementer på Orø. Du har mulighed for at sammensætte dit helt eget program. Herunder hvor meget din tur må koste, og hvor meget tid I har. Du har selvfølgelig også mulighed for at henvende dig uforpligtende, hvis du vil vide mere. Kontakt os i dag og få et skræddersyet tilbud.

Se priser og indhold her.